Április 27-én Újszász adott otthont a II. korcsoportos kispályás labdarúgás megyei diákolimpia elődöntőjének három csapat részvételével. Nem voltak kedvezőek az előjelek, hisz az a rákóczifalvai csapat érkezett Újszászra, amelyik a megyei selejtezőn 7 -1-re verte a Vörösmartys diákokat. Az újszászi fiatalok sokkal jobban felkészültek, határozottan és keményen játszottak a pályán.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Tóth Gábor és Szurmai Tibor

 

Eredmények:

Szolnok Kassai úti Ált. Isk. – Újszász: 5 – 5
Gólszerzők: Molnár Gergő 3, Tálas Krisztián 2
Támadásban erősek voltak az újszászi fiatalok, de a védelem gyakran kihagyott, és ezekből elkerülhető potyagólok születtek.

Újszász – Rákóczifalva: 4 – 6
Gólszerző: Tálas Krisztián 4
Sajnos nem sikerült a reváns a nagy ellenféllel szemben. Ha a diákjaink nem egymás után játszották volna a két meccsüket, akkor még győzelem is lehetett volna Rákóczifalva ellen. A fiatalokat dicséret illeti bátor játékukért, de a védekezésben még sokat kell javulniuk.

Rákóczifalva – Szolnok: 2 – 1

 

1. Rákóczifalva 2 2 0 0 8 5 +3 6
2. Szolnok 2 0 1 1 6 7 -1 1
3. Újszász 2 0 1 1 9 11 -2 1

 

Végeredmény:
1. II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Rákóczifalva
2. Kassai úti Általános Iskola, Szolnok
3. Vörösmarty Mihály Általános Iskola, Újszász

Tóth Gábor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.