Április 23. XXII. forduló

Újszász – Nagyiván 1-2 (0-1)
Újszász, 100 néző. vezette: Jandó Ferenc

Újszász: Kovács - Farkas, Rézsó (Szabó), dr. Katona, Lengyel, - Balogh, Sipos, Szurmai, Juhász, - Mérész, Konka.

Góllövő: Sipos (85. perc)

A múlt heti gólzáporos győzelem után bizakodva vártuk a Nagyiván elleni összecsapást. A bajnokságot utcahosszal vezető vendégek az elmúlt három fordulóban mindössze két pontot szereztek, így jogosan bíztunk benne, hogy nem itt fog megszakadni nyeretlenségi sorozatuk. Ennek ellenére már a 4. percben hátrányba kerültünk. Dr. Katona röviden hazafejelt labdájára Nagy Zs. csapott le, aki átemelte azt a kifutó Kovács felett, majd egészen közelről passzolt a kapunkba. Még az első félidőben megfordíthattuk volna az állást, de három 100 %-os ziccer sem volt elég a gólszerzéshez. A folytatásban is megvoltak a lehetőségeink, a legnagyobb talán Mérész előtt adódott, aki a kapussal állt szemben, de emelése rövidre sikeredett. A nagyivániak azonban nem hibáztak, az 58. percben egy kontratámadás után Polgár révén növelték kétgólosra az előnyüket. A mérkőzés 82. percében a tizenegyest reklamáló Konkát kiállította a játékvezető, majd három perccel később kezezés miatt már valóban a büntetőpontra mutatott. A tizenegyest ezúttal is Sipos értékesítette, de mindez csak a szépítésre volt elegendő. Érdekes mérkőzésen szenvedtünk vereséget a bajnokaspiráns ellen. Számtalan lehetőséget puskáztunk el, míg a rutinos vendégek jól használták ki kínálkozó lehetőségeiket. Helyzetünk nem lett könnyebb, hétvégén újabb két játékosunk hiányában Törökszentmiklóson kellene pontot, pontokat szereznünk.

 

Ifi: Újszász – Nagyiván 2-4 Góllövők: Kurucz Csaba, Földi Gergő

Nem találják a fonalat fiataljaink. Pörgős meccsen újabb vereséget szenvedtünk a lényegesen jobb fizikumú nagyivániak ellen, bár megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre.

 

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.