2011. március 20. XVII. forduló

Tiszafüred – Újszász 1-0 (0-0)
Tiszafüred, 150 néző. vezette: Pikó Attila

Újszász: Kovács, – Farkas, dr. Katona, Lengyel, Czifra, – Sipos, Szurmai, (Szabó), Mérész, Varga K. (Győrfi), – Balogh, Konka.

Tavaly októberben Fegyverneken szenvedtünk vereséget, azóta hét mérkőzésen át nem találtunk legyőzőre. Jó sorozatunk Tiszafüreden ért véget. Kitűnően előkészített, bár kissé mély talajú pálya várta a csapatokat. A hazaiak nagy elszántsággal, mi pedig eléggé álmosan kezdtünk. A kezdeti rohamok után a játék kiegyenlítődött, de a kapuk így sem forogtak veszélyben. A folytatás is hasonlóra sikeredett. Küzdelem és rengeteg pontatlanság volt jellemző mind a két oldalon. A mérkőzést egy gyors, kontra támadásból szerzett találat döntötte el. A dolog érdekessége, hogy előtte mi szerezhettük volna meg a vezetést, ha az ötösön pattogó labdát Lengyel a kapuba tudja kotorni. Ehelyett a kivágott labdával Dorcsák lódult meg, akit szabálytalanság árán sem sikerült megállítani. A hazaiak középpályása egy az egyben vezethette a labdát dr. Katonára, majd jó ütemben passzolta ki a mellette érkező Bozsónak, aki higgadtan helyezte azt kapunk jobb sarkába. A hátralévő időben nem sikerült az egyenlítés, így pont nélkül maradtunk idei második mérkőzésünkön. Hétvégén hazai pályán javíthatunk Csépa ellen.

 

IFI: Tiszafüred – Újszász 0-7
Góllövők: Kurucz Csaba (3), Nagy Gábor, Varga Tamás, Szarvák Krisztián, Kaló Zoltán.

Gólzáporos mérkőzésen, magabiztos győzelmet arattak fiataljaink. Varga Tamás, Szarvák Krisztián és Kaló Zoltán is első gólját szerezte az ifjúsági csapatban.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.