2010. október 9. IX. forduló

Fegyvernek – Újszász 2-1 (2-0)
Fegyvernek, 150 néző, vezette: Bodac Tamás

Újszász: Kovács Gy. - Varga K.(Kovács Sz.), Czifra, dr. Katona, Lengyel, - Sipos (Győrfi), Szurmai, - Czibak, Mérész, Balogh, - Konka.

Góllövő: Czibak (70.perc

Zsinórban harmadik vereségünket szenvedtük el, ezúttal Fegyvernek vendégeként. Hetek óta rossz formában van a csapat. Támadó játékunk igen-igen halovány, míg védekezésben gyermeteg hibákat követünk el. Ezen a hétvégén sem sikerült javítani teljesítményünkön, így újra pont nélkül maradtunk. Már az első félidőben kétgólos hátrányba kerültünk. A 14. percben Csortos bal oldali beadásából Tóth fejelt a kapunkba. A bekapott gól alaposan megfogta csapatunkat. Kapkodás és pontatlanság jellemezte „játékunkat”. A 29. percben jött az újabb fegyverneki találat. Egy lesgyanús szituáció után ismét Tóth volt eredményes. Újra vesztes állásból kellett volna felállnunk. Megpróbáltuk ledolgozni hátrányunkat, de Czibak révén csupán szépíteni tudtunk. Lehangoló teljesítményt nyújtott a csapat, vereségünkkel a 9. helyre csúsztunk a tabellán.

 

Ifi: Fegyvernek – Újszász 3-0

Fiataljaink ezúttal sima, 3-0-ás vereséget szenvedtek. Teljesítményük most elmaradt az eddig megszokottól, még büntetőből sem sikerült a kapuba találni.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.