2010. október 2. VIII. forduló

Újszász – Törökszentmiklós 0-1 (0-0)
Újszász, 150 néző, vezette: Kerepesi János

Újszász: Kovács Gy. - Varga K., dr. Katona, Rézsó (Dóra), Lengyel,- Sipos, Szurmai, - Czibak, Mérész, Balogh, - Konka.

A múlt heti nagyiváni vereséget követően hazai pályán próbáltunk javítani Törökszentmiklós ellen. A vendégek az előző fordulóban öt gólt rúgva nyertek, tehát nem számíthattunk egyszerű mérkőzésre. Mindkét csapat dolgát megnehezítette a pálya állapota. A meccs előtti napon – abban bízva, hogy jobb lesz a pálya – "megszellőztették a talajt", aminek köszönhetően 8-10 centis földdarabok voltak szétszórva a játéktéren. Jócskán akadt gond a passzolással és a labdavezetéssel, nem lehetett tudni, mikor hova pattan el vagy fel a labda. De nem lehet mindent a pálya számlájára írni. Elég gyenge napot fogott ki mindkét csapat. A kapuk alig forogtak veszélyben, szinte helyzetek nélküli mérkőzés volt. Ahogy telt az idő, érezni lehetett, aki rúg egy gólt, az nyeri a találkozót. Sajnos, ezt az egy gólt nem mi rúgtuk.

A 47. percben Vasas végezhetett el szabadrúgást a kapunktól kb. 30 méterre. Nem túl erős, de jól helyezett lövésénél a kapu előtt helyezkedő vendégcsatár megzavarta Kovácsot, így a labda érintés nélkül került a kapunkba. Mindent megpróbáltunk az egyenlítésért, de igazából nem volt átütőerő támadásainkban. A legnagyobb lehetőség Konka előtt adódott. Mérész szöglete után fejelt kapura, de a vendégek kapusa óriási bravúrral védeni tudott. Több esélyünk már nem volt a gólszerzésre, elveszítettük hazai veretlenségünket. Nem érdemeltünk győzelmet, talán egy döntetlenre jók lehettünk volna, ám a törökszentmiklósiak egy szerencsés góllal elvitték mind a három pontot.

Szurmai Tibor

 

Ifi Újszász – Törökszentmiklós 3-2 Góllövők: Győrfi Richárd (2), Mozsár József.

Ifi csapatunk újabb győzelmet aratott. Már 2-0-ra is vezettünk, de a vendégek egyenlíteni tudtak. Végül nagy küzdelem után sikerült berúgni harmadik, egyben győztes gólunkat.

A kitartó munka meghozta eredményét az Újszász - Törökszentmiklós mérkőzésen, amely 3-2-re végződött az utolsó percben szerzett góllal. Így az ifjúsági csapat az első helyre került.

Földi Gyula

 

Az első helyen álló ifjúsági csapat

Fotó: Földi Nóra

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.