Az Arany Ászok elkötelezett támogatója a magyar amatőr labdarúgásnak. Létrehozta az Arany Ászok Fociklubot és 2009-ben amatőrfocit szponzoráló programot indított. Ennek keretében az országban 1000,a hivatalos amatőrbajnokságok valamelyikében játszó, felnőtt csapatnak biztosít felszereléseket, ún. szponzorációs csomagokat.

Baláti Zoltán és Konka Ottó kezdeményezésére az ÚVVSE felnőtt labdarúgó csapata is jelentkezett az akcióra. A támogatás keretében a csapat 15 db piros-fehér mezt, 1 db kapus felszerelést, 1 db focilabdát és egy tálca Arany Ászok sört kapott. A támogatási szerződés szerint a meccsek 70 %-án ezt a felszerelést kell viselniük labdarúgóinknak.

 

A mezeket Boros Judit, a Dreher Magyarország Kft. értékesítési képviselője szeptember 22-én adta át az egyesület vezetőinek. A csapat a szeptember 26-ai Besenyszög elleni mérkőzésen avatta fel az új felszerelést, mely szerencsét hozott a fiúknak, az ellenfél felett 2-1 arányú győzelmet arattak.

Az új Arany Ászok mezben (Fotó: Fehér Judit)

F.J.

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.