2018. április 8. XXII. forduló

Rákóczifalva – Újszász 3-1 (1-1)
Rákóczifalva, 100 néző. vezette: Pálinkás Donát

Újszász: Kovács György – Balázs Mihály, Szabó Attila, Szurmai Tibor, Pongrácz Martin, Gazdag Gyula, Rézsó Péter, Kocsis Bálint, Farkas István (Jánosik Sándor), Héja Dávid (Szabó Gábor), Kovács Tamás

Góllövő: Pongrácz Martin (21. perc)

 

Farkas István a piros mezes rákóczifalvaiak gyűrűjében

Fotó: Fodor Orsolya (Új Néplap)

 

A hétvégén felnőtt csapatunk mellett utánpótlás csapataink is Rákóczifalvával mérkőztek meg, és U16-os valamint U19-es csapatunk is nagyszerű győzelmet aratott, így délután már csak nekünk kellett volna feltenni az „i”-re a pontot. A két csapat formáját és helyezését nézve talán mindenki a mi győzelmünket várta, ám mi tisztában voltunk azzal, hogy mint általában mindig, ezúttal sem lesz egy könnyű „menet” a legnagyobb mumusunk ellen. Ez gyorsan be is igazolódott. Már a 4. percben hátrányba kerültünk, miután Kácser talált a kapunkba. Még az első félidőben sikerült egyenlíteni Pongrácz Martin tizenegyesből szerzett góljával, de már ekkor is érezhető volt, hogy védekezésben és támadásban is jóval mérsékeltebb teljesítményt nyújtunk az elmúlt hetekhez képest. A második félidőben azért bíztunk benne, hogy sikerül feljavulni, és magunk javára fordítani a mérkőzést, de szinte egyetlen valamire való lehetőségünket is elpuskáztuk. A harcosan és nagyobb akarással játszó hazaiak viszont a 71. és a 74. percben is betaláltak, így teljesen megérdemelten szerezték meg a három pontot. Sajnos, ezen a napon értékelhetetlen teljesítményt nyújtottunk, amit a következő fordulóban hazai pályán Jászfényszaru ellen javíthatunk ki.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.