2018. március 31. XXI. forduló

Újszász – Karcag 3-0 (2-0)
Újszász, 80 néző. vezette: Szénási Gábor

Újszász: Kovács György – Balázs Mihály, Szabó Attila, Szurmai Tibor, Pongrácz Martin, Gazdag Gyula, Rézsó Péter, Kocsis Bálint (Szabó Gábor), Farkas István (Jánosik Sándor), Héja Dávid, Kovács Tamás

Góllövők: Kocsis Bálint (19. perc), Farkas István (20. perc), Pongrácz Martin (56. perc)

A szajoli bravúr után hazai pályán fogadtuk Karcagot, természetesen a győzelem reményében. Az időjárás és a felázott talajú pálya sem kedvezett a csapatoknak, így várható volt, hogy nem a szép játék, hanem a küzdelem fog dominálni a kilencven perc során. Szerencsére a múlt heti lendületünk nem tört meg, rögtön támadólag léptünk fel, és szinte a kapujuk elé szegeztük ellenfelünket. A jó pár kihagyott helyzet után, két perc alatt két gólt is szereztünk. A 19. percben Kocsis Bálint, a 20. percben pedig Farkas István talált a vendégek kapujába. 2-0-ás vezetésünk után sem álltunk meg, futószalagon jöttek a helyzetek, akár 4-5 gólos különbséggel is fordulhattunk volna. A második félidőre az időjárás még rosszabbra fordult, megnehezítve a csapatok addig sem könnyű dolgát. Az iram is visszább esett, mi támadtunk, de már korántsem akkora intenzitással, a vendégek játékában pedig nem igazán volt veszély ezen a napon. Egy gólt még így is sikerült szerezni. Az 56. percben Pongrácz Martin büntetőből talált a kapuba, amellyel kialakult a 3-0-ás végeredmény. Sokkal nehezebb mérkőzésre számítottunk, a győzelem mellett mégis lehet egy kis hiányérzetünk, ugyanis a helyzetek alapján gólkülönbséget kellett volna javítanunk. A következő fordulóban, április 8-án, vasárnap Rákóczifalván lépünk pályára.

Szurmai Tibor

 

Google Photos

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.