Nyomtatás
Kategória: Labdarúgás
Találat: 549

2018. március 17. XIX. forduló

Újszász – Tiszaföldvár 1-1 (1-0)
Újszász, 50 néző. vezette: Dobos Zsolt

Újszász: Szaszkó Csaba – Jánosik Sándor, Szabó Attila, Szurmai Tibor, Pongrácz Martin, Kocsis Bálint (Szabó Gábor), Rézsó Péter, Dóra Ákos (Paplanos Ádám), Héja Dávid, Farkas István, Kovács Tamás

Góllövő: Rézsó Péter (25. perc)

 

Nagyot küzdött a Tiszaföldvár (sötét mezben) a szakadó esőben az Újszásszal, és újabb fontos ponttal gazdagodott

Fotós: Mészáros János (Új Néplap)

 

Váratlan eredmény született a 19. fordulóban Tiszaföldvár ellen. A hideg, szeles, esős időben lejátszott mérkőzésen végig a mi akaratunk érvényesült. A vezető gólunk előtt és után is számtalan helyzetet hagytunk ki, amelyekkel már az első félidőben el kellett volna dönteni a három pont sorsát. Ehelyett soványka, egy gólos előnnyel fordulhattunk.  A második félidő is hasonlóan alakult, helyzetek jöttek egymás után, és egyben maradtak is ki. Az 58. percben aztán a kapunk közelébe néha-néha eljutó vendégek egy „talált” góllal kiegyenlítettek. A hátralévő fél órában hiába „egykapuztunk” és próbáltunk meg mindent megtenni a győztes gól megszerzéséért, próbálkozásaink sikertelennek bizonyultak. A nem várt ponthullajtásért csakis saját magunkat okolhatjuk, annak ellenére is, hogy a számtalan elpuskázott lehetőség mellett, az első és a második félidőben sem kaptunk meg egy-egy eléggé egyértelmű tizenegyest. A következő fordulóban a bajnokságot veretlenül vezető Szajol otthonába látogatunk.

Szurmai Tibor

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.