Nyomtatás
Kategória: Labdarúgás
Találat: 546

2018. március 10. XVIII. forduló

Kisújszállás – Újszász 3-4 (2-3)
Karcag, 30 néző. vezette: Nagy Zoltán

Újszász: Kovács György – Pongrácz Martin, Szabó Attila, Szurmai Tibor, Balázs Mihály, Dóra Ákos, Rézsó Péter, Kocsis Bálint, Farkas István (Szabó Gábor), Héja Dávid (Jánosik Sándor), Kovács Tamás

Góllövők: Farkas István 3 (3. 13. 57. perc), Héja Dávid (27. perc)

A kisújszállási pálya kímélése miatt harmadik mérkőzésünket is műfüvön játszottuk, ezúttal Karcagon. Eseménydús negyedórának lehettek szemtanúi azok a nézők, akik megtekintették az összecsapást, ugyanis szűk tizenöt perc alatt négy gólt is láthattak. Mi szereztük meg a vezetést a 3. percben egyik új igazolásunk, Farkas István révén, majd rövid időn belül fordítottak a „hazaiak”. Szerencsére gyorsan eszméltünk, és szinte egy percen belül kiegyenlítettünk egy újabb Farkas találattal. A 27. percben az előnyt is sikerült visszaszerezni, miután másik új szerzeményünk, Héja Dávid is feliratkozott a góllövők közé. Az ötgólos első félidőt követően, a folytatásban is jobbára a mi akaratunk érvényesült, az 57. percben Farkas harmadik gólja után pedig szinte eldőlt a mérkőzés. Az utolsó negyedórában a kisújiak egy büntetőből szerzett góllal szépítettek, ami után még izgulhattunk egy kicsit, de sikerült megtartani az eredményt, és megszerezni idei első győzelmünket. A következő fordulóban Tiszaföldvár csapatát fogadjuk hazai pályán.

Szurmai Tibor

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.