2018. március 3. XVII. forduló

Csépa – Újszász 3-2 (1-1)
Szolnok, 30 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Kovács György – Jánosik Sándor (Paplanos Ádám), Szurmai Tibor, Szabó Attila, Balázs Mihály, Dóra Ákos, Rézsó Péter, Pongrácz Martin, Kocsis Bálint, Héja Dávid (Szabó Gábor), Farkas István (Paplanos Ákos)

Góllövő: Pongrácz Martin 2 (5. 78. perc)

A második tavaszi forduló legfontosabb kérdése az volt, hogy hány mérkőzést tudnak majd megrendezni, és hány mérkőzést kell majd elhalasztani az időjárás és a pályák állapota miatt. Szerencsére a Csépa elleni találkozónk nem jutott erre a sorsra. Az első fordulóhoz hasonlóan a szolnoki műfüvön mérkőztünk meg ellenfelünkkel. Jól kezdtünk, már az 5. percben megszereztük a vezetést egy teljesen jogos tizenegyes után, amelyet Pongrácz Martin értékesített. Ezt követően is voltak helyzeteink, az első 15-20 percben akár a három pont sorsát is eldönthettük volna. A helyzetkihasználásunk viszont ismét nagyon gyatra volt. Ahelyett, hogy növeltük volna előnyünket, a 31. percben mi kaptunk gólt. Az 1-1-es félidőt követően bíztunk benne, hogy sikerül rendezni a sorokat, ám az 56. percben egy megpattanó lövés után a csépaiak kerültek előnybe. Próbáltunk egyenlíteni, de támadásainkban nem igazán volt veszély, a 69. percben pedig újabb gólt kaptunk, ami után eldőlni látszott a mérkőzés. A „fejetlen” rohanásnak köszönhetően ellenfelünk többször is növelhette volna előnyét, gólt viszont mi szereztünk egy könnyen megítélt büntető után, ami már csak a szépítésre volt elegendő. Jelentős javulásra lesz szükség helyzetkihasználás terén ahhoz, hogy a következő fordulóban három pontot szerezzünk Kisújszállás vendégeként.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.