2018. február 24. XVI. forduló

Jánoshida – Újszász 2-0 (1-0)
Szolnok, 50 néző. vezette: Dobó Sándor

Újszász: Kovács György – Jánosik Sándor (Paplanos Ákos), Szabó Attila, Szurmai Tibor, Balázs Mihály, Farkas István, Rézsó Péter, Pongrácz Martin, Kocsis Bálint (Szabó Gábor), Héja Dávid (Paplanos Ádám), Kovács Tamás

Hétvégén elkezdődött a tavaszi pontvadászat, annak ellenére, hogy az időjárás finoman fogalmazva sem volt tavaszinak nevezhető. Nem is lehetett megrendezni a mérkőzést Jánoshidán, így semleges helyszínen, a szolnoki műfüvön mérkőztünk meg ellenfelünkkel. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, a hidaiak valamivel többet birtokolták a labdát, viszont nagyobb helyzeteink nekünk voltak. Ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a „hazaiak” első valamire való lehetőségükből gólt szereztek, és előnnyel térhettek pihenőre. A folytatásban nagy erőket mozgósítva, kapujuk elé szegeztük ellenfelünket, számtalan helyzetet dolgoztunk ki, amelyeket rendre ki is hagytunk. A nagy rohanásban a mérkőzés végén egy tizenegyest is sikerült összehozni, amelyet Kovács György kivédett, ám a kipattanót már nem hibázta el Ábel. Ezzel a találattal Jánoshida bebiztosította győzelmét. Érdekes mérkőzést játszottunk a második helyezett ellen. Egyenrangú ellenfelek voltunk, viszont a focit gólra játszák, amit ezen a napon nem sikerült szereznünk, így pont nélkül maradtunk. Hétvégén Csépa ellen lesz lehetőség a javításra. A mérkőzést ismét Szolnokon rendezik 17:00-kor.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.