Nyomtatás
Kategória: Labdarúgás
Találat: 660

2017. november 18. XV. forduló

Jászárokszállás – Újszász 3-0 (3-0)
Jászárokszállás, 80 néző. vezette: Szénási Gábor

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Szabó Attila, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Balázs Mihály, Dóra Ákos (Paplanos Ádám), Pongrácz Martin (Jánosik Sándor), Rézsó Péter (Szabó Gábor), Gazdag Gyula, Kovács Tamás

Az év utolsó mérkőzésén Jászárokszálláson léptünk pályára. Az őszi harmadik helyről döntő összecsapás sajnos nem úgy sikerült, ahogyan azt elterveztük. A hazaiak nagyon motiváltan és szervezetten játszottak, mi pedig az idény leggyengébb teljesítményét nyújtottuk. Hátul gólképesek, elől pedig gólképtelenek voltunk, így esélyünk sem volt a pontszerzésre ezen a napon. Vendéglátóink fél óra alatt szerzett három Bartók góllal teljesen megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. A vereség ellenére, az őszi szereplésünkkel nem lehetünk elégedetlenek. Az 5. helyről várhatjuk a tavaszi folytatást.

Szurmai Tibor

 

Évzáró Bankett

Google Photos

Fotó: Fehér János

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.