Nyomtatás
Kategória: Labdarúgás
Találat: 742

2017. november 11. XIV. forduló

Újszász – Tószeg 1-0 (1-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Nagy Zoltán

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Szabó Attila, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Dóra Ákos, Balázs Mihály, Gazdag Gyula, Kocsis Bálint (Jánosik Sándor, Szabó Gábor), Pongrácz Martin (Fekete Tamás), Kovács Tamás (Paplanos Ádám)

Góllövő: Gazdag Gyula (4. perc)

Az őszi szezon utolsó hazai mérkőzését játszottuk Tószeg ellen. A két csapat formáját tekintve mindenki látványos és jó összecsapásra számított. Ez a 90 perc azonban messze elmaradt a várakozásoktól. Jól kezdtünk, egy korai, 4. percben szerzett Gazdag Gyula találattal megszereztük a vezetést. Ekkor úgy tűnt, hogy sima, akár több gólos győzelmet is arathatunk. Bár meg voltak a lehetőségeink mindkét félidőben, nem tudtuk növelni előnyünket. Ami nagyon fontos viszont, hogy le tudtuk hozni kapott gól nélkül a mérkőzést. Így, ha mérsékeltebb teljesítménnyel is, de megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Az év utolsó mérkőzésén Jászárokszálláson lépünk pályára.

Szurmai Tibor

 

Gazdag Gyula góljával nyertünk

Fotó: Fehér János

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.