2017. november 4. XIII. forduló

Törökszentmiklós – Újszász 2-2 (1-0)
Törökszentmiklós, 100 néző. vezette: Skultéti Csaba

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Szabó Attila, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Dóra Ákos, Balázs Mihály, Gazdag Gyula (Fekete Tamás), Kocsis Bálint, Pongrácz Martin, Kovács Tamás

Góllövők: Kocsis Bálint (51. perc), Kovács Tamás (67. perc)

A 13. fordulóban igazi rangadó várt ránk, ugyanis az azonos pontszámmal, ám jobb gólkülönbséggel előttünk álló Törökszentmiklós otthonába látogattunk. A hazaiak kezdték jobban a mérkőzést. Mi viszont eléggé bátortalanul játszottunk, támadójátékunk nem volt olyan hatékony, mint az elmúlt fordulókban. A vendéglátóink enyhe fölénye a 31. percben góllá is érett, ekkor Buru talált a kapunkba. Bár voltak próbálkozásaink, egyenlíteni nem sikerült az első 45 percben. A folytatásban viszont gyorsan megtettük ezt. Az 51. percben Pongrácz Martin nagyszerű indítása után Kocsis Bálint vette be a miklósiak kapuját. Ez a gól olyan lendületet adott csapatunknak, hogy a 67. percben már előnybe is kerültünk. Ekkor Kovács Tamás cselezte ki védőjét, majd lőtt a bal alsó sarokba. Örömünk azonban nem sokáig tartott, öt perc múlva Csőke egészen közelről egyenlített. A hátralévő időben mindkét csapat nagy erőket mozgósított a győzelem megszerzéséért, de újabb gól már nem született. Az első félidőben a Törökszentmiklós, a másodikban pedig mi voltunk jobbak, ezért a pontosztozkodás igazságosnak mondható. A következő fordulóban Tószeget fogadjuk hazai pályán.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.