2017. október 28. XII. forduló

Újszász – Fegyvernek 5-0 (3-0)
Újszász, 80 néző. vezette: Dobó Sándor

Újszász: Kovács György (Szaszkó Csaba) – Veréb Viktor, Szabó Attila, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Dóra Ákos, Balázs Mihály (Jánosik Sándor), Gazdag Gyula, Kocsis Bálint, Pongrácz Martin (Szabó Gábor), Kovács Tamás (Paplanos Ádám)

Góllövők: Kocsis Bálint 2 (47. 59. perc), Kovács Tamás (6. perc), Balázs Mihály (18. perc), Pongrácz Martin (26. perc)

Az idény eddigi legjobb és legeredményesebb játékával sikerült nagyarányú győzelmet aratni a 12. fordulóban Fegyvernek ellen. A 6. percben szereztük meg a vezetést Kovács Tamás góljával, ami után a fegyvernekiek kiegyenlíthettek volna, de Faragó Attila elpuskázta a kínálkozó lehetőséget. Helyzetükre szerencsére gólokkal sikerült válaszolni, a 18. percben Balázs Mihály, a 26. percben pedig Pongrácz Martin talált a kapuba, ami után szinte az első félidőben eldőlt a mérkőzés. A folytatásban sem bíztunk semmit a véletlenre, két perccel a középkezdés után egy szép támadás végén Kocsis Bálint passzolt a kapuba. Négygólos biztos vezetésünk után még felszabadultabban játszhattunk, aminek újabb gól lett az eredménye. Az 59. percben Kocsis Bálint második gólját szerezte, amellyel beállította az 5-0-ás végeredményt. Zsinórban négy győztes mérkőzés után, hétvégén igazi erőpróba vár ránk Törökszentmiklóson.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.