Nyomtatás
Kategória: Labdarúgás
Találat: 550

2017. október 21. XI. forduló

Besenyszög – Újszász 1-2 (0-1)
Besenyszög, 50 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Szabó Attila, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Dóra Ákos, Balázs Mihály (Szabó Gábor), Gazdag Gyula, Kocsis Bálint (Jánosik Sándor), Pongrácz Martin, Kovács Tamás

Góllövők: Gazdag Gyula (11. perc), Kovács Tamás (57. perc)

A vártnál nehezebb mérkőzésen sikerült begyűjteni a három pontot Besenyszög ellen. A 11. perben szereztük meg a vezetést Gazdag Gyula védhetetlen góljával, majd ezt követően érthetetlen módon elkezdtünk kapkodni, és rosszabbnál rosszabb megoldásokat választottunk. Ezzel sikerült felhozni ellenfelünket, ami után több veszélyes helyzet is kialakult a kapunk előtt. A szerencsének volt köszönhető, hogy megúsztuk kapott gól nélkül az első 45 percet. A folytatásban viszont már nem volt ekkora szerencsénk. Három perc elteltével egy lecsúszott beadás hullott a kapunkba, amellyel kiegyenlítettek a hazaiak. Ismét „dolgozhattunk” az újabb gólért, és közben nagyon figyelnünk kellett a sokszor 3-4 emberrel is fentmaradó, és amolyan minden mindegy alapon támadó vendéglátóinkra. Szerencsére nem sokat kellett várni a második találatunkra, az 57. percben Kovács Tamás villant, és az előny ismét nálunk volt. A hátralévő időben ez az előny még tovább nőhetett volna, de Kocsis Bálint közeli fejese a kapus kezében kötött ki, míg Kovács Tamás szabályosnak tűnő gólját érvénytelenítette a játékvezető. Az eredmény így nem változott, a három pontnak mindenképpen örülhetünk. Folytatás hazai pályán Fegyvernek ellen.

Szurmai Tibor

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.