Nyomtatás
Kategória: Labdarúgás
Találat: 563

2017. szeptember 16. VI. forduló

Karcag – Újszász 0-3 (0-1)
Karcag, 100 néző. vezette: Szénási Gábor

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Szabó Attila, Balázs Mihály, Veréb Dániel, Dóra Ákos, Rézsó Péter (Szurmai Tibor), Pongrácz Martin, Kocsis Bálint, Gazdag Gyula (Fekete Tamás), Kovács Tamás (Paplanos Ádám)

Góllövők: Kovács Tamás 2 (21. 74. perc), Rézsó Péter (60. perc)

2010. november 13-án Mérész Zoltán és Konka Csaba góljaival 2-0-ás győzelmet arattunk Karcagon. Azóta nem sok babér termett számunkra hétvégi vendéglátóinknál, csupán egy döntetlenre futotta a 2011/2012-es szezonban. A találkozó előtt ezzel nem is voltunk annyira tisztában, viszont a célunk egyértelműen az volt, hogy jó eredményt érjünk el. Szervezetten és nagy önbizalommal kezdtük el a mérkőzést, amely helyzetekkel indult, valamint egy gólt is szereztünk, amit les címén érvénytelenített a játékvezető. A hazaiaknak is hasonló volt a válaszuk, egy meg nem adott gól és két nagy helyzet, amelyeknél Kovács György bravúrral védett. A 21. percben viszont már zördült a karcagi háló, amikor Gazdag Gyula jobb oldali beadása után Kovács Tamás fejelt a kapuba. Nem érdemtelenül kerültünk előnybe, amelyet a szünetig sikerült is megtartani. A folytatásban nagy hazai rohamokra számítottunk, amely hellyel-közzel be is jött, viszont igazi nagy helyzetet nem tudtak kialakítani, köszönhetően a jól működő védekezésünknek. Szerencsére támadásban sem adtuk nagyon alább, – kissé szokatlan módon – egész jó százalékban használtuk ki helyzeteinket. A 60. percben Rézsó Péter szép egyéni akció után növelte kétgólosra előnyünket, majd a 74. percben Kovács Tamás megszerezte második gólját, amivel végképp eldöntötte a mérkőzést. Mindent egybevetve teljesen megérdemelten szereztük meg a három pontot. A következő fordulóban Rákóczifalvát fogadjuk hazai pályán.

Szurmai Tibor

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.