Nyomtatás
Kategória: Labdarúgás
Találat: 537

2017. szeptember 2. IV. forduló

Tiszaföldvár – Újszász 1-2 (0-2)
Tiszaföldvár, 150 néző. vezette: Kaszala Mihály

Újszász: Kovács György – Veréb Viktor, Szabó Attila, Balázs Mihály, Veréb Dániel (Fekete Tamás), Dóra Ákos, Gazdag Gyula, Pongrácz Martin (Szabó Gábor), Rézsó Péter, Kocsis Bálint, Kovács Tamás (Paplanos Ádám)

Góllövők: Dóra Ákos (9. perc), Kocsis Bálint (34. perc)

Első idegenbeli mérkőzésünket játszottuk a bajnokság 4. fordulójában Tiszaföldváron. Jól kezdtünk, rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, és ennek eredményeként már a 9. percben előnybe kerültünk, amikor Dóra Ákos vette be a hazaiak kapuját. Vezetésünk után is jobbára a mi akaratunk érvényesült, több nagy lehetőségünk is volt, a 39. percben pedig már kétgólosra nőtt az előnyünk, miután Kocsis Bálint is betalált. Így térhettünk szünetre, de hozzá kell tenni, hogy a helyzetek alapján akár az első 45 percben eldönthettük volna a három pont sorsát. A második félidőben változott a játék képe, a hazaiak támadtak többet és próbáltak faragni hátrányukból. Szerencsére jól álltuk a sarat, bár a gólt így sem úsztuk meg. A 80. percben Hadad Hycem szépített, ami után izgulhattunk egy kicsit a hátralévő időben, de sikerült megtartani az eredményt, és idegenben begyűjteni a három pontot. A következő fordulóban rangadó vár ránk hazai pályán Szajol ellen.

Szurmai Tibor

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.