2017. augusztus 27. I. forduló

Újszász U16 – Jánoshida U16 7-4 (2-4)
Újszász, vezette: Leitman Attila

Újszász U16: Szabó Balázs – Skultéti István, Konka Márkó, Kiss Imre, Glonczi István, Sándor Adrián, Konka Tamás, Nagy Bálint, Kiss Balázs, Kanalas Márió, Debrei Tamás

Góllövők: Kanalas Márió 4 (45. 48. 74. 76. perc), Konka Tamás (60. perc), Sándor Adrián (77. perc), Tóth Erik (öngól)

Már négy góllal vezetett a jánoshidai csapat, és úgy tűnt, eldőlt a mérkőzés, amikor legjobbjukat kiállította a játékvezető. Ezt kihasználva még az első félidőben sikerült kétgólosra csökkenteni hátrányunkat, majd a folytatásban nagy lelkesedéssel játszva a győzelmet is megszereztük.

 

Újszász U19 – Jánoshida U19 4-5 (1-5)
Újszász, vezette: Vágó Anikó

Újszász U19: Szabó Balázs – Sampei Alex, Paplanos Kristóf, Nagy Péter, Dalmadi Dávid, Kanálos Róbert (Dudás Dávid), Németh Márk, Jánosik Sándor, Pomázi Bálint, Soltész Dávid, Paplanos Ákos

Góllövők: Németh Márk (6. perc), Jánosik Sándor (53. perc), Pomázi Bálint (65. perc), Paplanos Ákos (87. perc)

Egygólos vezetésünkre még az első félidőben öt góllal válaszolt a jánoshidai csapat. A folytatásban valamivel bátrabbak voltunk, és talán a vendégek is „belealudtak” egy kicsit a mérkőzésbe, de sikerült három gólt rúgni, és szorossá tenni az eredményt.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.