2017. május 26. XXIX. forduló

Újszász – Jászárokszállás 2-3 (0-2)
Újszász, 100 néző. vezette: Dobó Sándor

Újszász: Szaszkó Csaba – Veréb Viktor, Tóth Nándor, Rédei Csaba, Veréb Dániel, Rézsó Péter (Szabó Gábor), Sipos Zsolt, Fekete Tamás (Szűcs Dénes), Gazdag Gyula, Gergi Róbert, Paplanos Ádám (Dóra Ákos)

Góllövők: Fekete Tamás (69. perc), Sipos Zsolt (71. perc)

Kapusunk, Kovács Gyuri szombati esküvője miatt pénteken került sor a Jászárokszállás elleni mérkőzésre. Harcosan és nagyon motiváltan kezdtek a vendégek, mi pedig szinte sehogy, vagy legalábbis mintha az öltözőben maradtunk volna. Már az első percben bravúrt kellett bemutatnia Szaszkónak Hájos lövése után. Továbbra is futószalagon jöttek a vendég helyzetek, és a 16. percben előnybe is kerültek, amikor gólfelelősük, Bartók talált a kapunkba. A gól után sem tértünk igazán magunkhoz, csak a szerencsén és Szaszkón múlott, hogy nem kerültünk 3-4 gólos hátrányba az első félidőben. Bár a 45. percben Bartók így is bevette a kapunkat még egyszer. A folytatásban már szinte reménytelennek tűnt helyzetünk, egészen a 69. percig. Ekkor a „semmiből” jött szépítő találatunk Fekete Tamás révén, majd két perccel később Sipos kiegyenlített. Az árokszállásiakat látszólag megfogta az egyenlítés, mi pedig lelkesedni kezdtünk, és elhittük, hogy akár a győzelem is meglehet. A 79. percben azonban jött a hidegzuhany, Hájos megszerezte csapata harmadik és egyben győztes gólját. Összességében megérdemelten vitte el mind a három pontot a győzelemért sokkal többet tevő Jászárokszállás. Az utolsó fordulóban Jászkiséren lépünk pályára.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.