2016. október 8. IX. forduló

Fegyvernek – Újszász 1-1 (0-0)
Fegyvernek, 150 néző. Vezette: Szoboczki Csaba

Újszász: Kovács György – Fekete Tamás, Szarvák Krisztián, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Tóth Nándor, Rézsó Péter (Gergi Róbert), Gazdag Gyula, Sipos Zsolt, Polgár Zoltán, Paplanos Ádám (Dóra Ákos)

Góllövő: Sipos Zsolt (53. perc)

Kellemes emlékekkel utaztunk hétvégén Fegyvernekre, ugyanis az előző szezonban a hosszú idő óta tartó rossz sorozatunkat szakítottuk meg, és nyertünk 1-0-ra. Természetesen most is kiegyeztünk volna hasonló eredménnyel. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű feladatunk, hiszen vendéglátóink olyan eredményeket értek el az idei pontvadászatban, amelyek mindenképpen óvatosságra kellett, hogy intsenek minket. Ennek ellenére az első félidő teljesen a miénk volt, mi irányítottunk, nagyobb helyzeteink is nekünk voltak, gólt azonban nem tudtunk szerezni. A második félidőt is hasonlóan képzeltük el, természetesen góllal vagy gólokkal kiegészülve. Szerencsére nem sokat kellett erre várni, az 53. percben Polgárral szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető büntetőt ítélt a javunkra. A tizenegyest ügyeletes végrehajtónk, Sipos váltotta gólra. Sajnos, nem sokáig tartott örömünk és vezetésünk, ugyanis tíz perccel később Faragó Attila kiegyenlített. Ez a gól annyira felpörgette és belelkesítette a hazaiakat, hogy ezután már ők támadtak többet, nekik voltak nagyobb helyzeteik, és csak a szerencsén illetve Kovácson múlott, hogy nem kaptunk újabb gólt. A mérkőzés összképe alapján a döntetlen reális eredmény. Vasárnap Karcagot fogadjuk hazai pályán.

Szurmai Tibor

 

Kovács György bravúrjaira is szükség volt Fegyverneken a pontszerzéshez

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.