Nyomtatás
Kategória: Labdarúgás
Találat: 696

2016. augusztus 21. II. forduló

Újszász – Kisújszállás 1-0 (1-0)

Újszász: Kovács György – Fekete Tamás, Szurmai Tibor, Szarvák Krisztián, Veréb Dániel, Tóth Nándor, Rézsó Péter, Gazdag Gyula, Sipos Zsolt (Győrfi Richárd), Polgár Zoltán (Szabó Gábor), Paplanos Ádám (Gergi Róbert)

Góllövő: Borsi (31. perc, öngól)

A második fordulóban a megyei másodosztályra készülő, ám végül mégis a megyei első osztályban induló Kisújszállás csapatát fogadtuk hazai pályán. A vendégek két kupamérkőzésüket és az első bajnokijukat is megnyerték, így várható volt, hogy nagy önbizalommal, nem pedig feltartott kézzel érkeznek hozzánk. Számunkra mégis csak a győzelem volt elfogadható, bár nem gondoltuk, hogy ennyire nehéz dolgunk lesz. Az alacsony színvonalú, kevés helyzetet hozó kilencven perc során tompán, és sok hibával játszottunk. A 31. percben szereztük meg a vezetést egy öngóllal, amelyet a vendégek kapusa és egyik védőjátékosa hozott össze. A második félidő első húsz percében volt rá esélyünk, hogy újabb gólt szerezzünk és bebiztosítsuk győzelmünket, de ez nem sikerült. Szerencsére a növekvő kisúji nyomás ellenére megőriztük előnyünket, és kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést, így újabb három ponttal gazdagodtunk. A győzelemnek nagyon örülünk, de ennél sokkal jobb teljesítményre lesz szükség az elkövetkező mérkőzéseken. Hétvégén Rákóczifalván lépünk pályára.

Szurmai Tibor

 

Gazdag Gyula szöglete után született a mérkőzést eldöntő gól

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.