Nyomtatás
Kategória: Labdarúgás
Találat: 944

Testvérvárosunk, Palics meghívását elfogadva, az idén is részt vettünk azon a nemzetközi kispályás focitornán, amelyet hagyományosan minden évben megrendeznek a Szabadkához közeli településen, és az egyik állandó eseménye a Palics város napját kísérő rendezvénysorozatnak.

A tornát ezúttal csak mi tettük nemzetközivé, mivel a másik visszatérő vendégnek számító magyarországi település, Lajosmizse az idén nem képviseltette magát a rangos sporteseményen. A házigazda palicsiak mellett a közeli Hajdújárás, Királyhalom és Radanovác csapatai egészítették ki a mezőnyt. Az első mérkőzésünkön nyolc gólt rúgva nyertünk a vendéglátó Palics ellen, de mint később kiderült, ezzel el is lőttük minden puskaporunkat. Hajdújárás következett ezután, akik ellen szoros meccsen kaptunk ki, (1-2), ráadásul egy kemény bodicsek után Konka Csaba és a palánk ütközéséből meglepő módon utóbbi került ki győztesen, így a továbbiakban rá már nem is számíthattunk. A Radanovác ellen is csak megnehezíteni tudtuk az ellenfél dolgát (3-4), csakúgy, mint a királyhalmiak esetében is (5-7), ezért végül a negyedik helyen kötöttünk ki.

A tornát végül a Radanovác nyerte meg, teljesen megérdemelten, hiszen bennünket is legyőztek, de nem keseredtünk el, hanem úgy döntöttünk, hogy jövőre újra megpróbáljuk.

Szilvási Ferenc

 

Picasaweb | Google Photos

Fotó: Szaszkó Csaba és Csepcsik Gábor

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.