2016. május 1. XXV. forduló

Jászfényszaru – Újszász 4-0 (4-0)
Jászfényszaru, 150 néző. vezette: Ács Zoltán

Újszász: Nagyistván Ádám – Veréb Viktor, dr. Katona Károly (Dóra Ákos), Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Fekete Tamás, Rédei Csaba, Sipos Zsolt, Gazdag Gyula, Juhász Márk, Balogh Zsolt (Rézsó Péter)

A télen alaposan átalakult Jászfényszaru otthonában léptünk pályára a hétvégén. Fontos lett volna számunkra a pontszerzés, már csak azért is, hogy ne közelítsenek hozzánk vendéglátóink. Reményeink azonban gyorsan szertefoszlottak, ugyanis bő félóra elteltével négygólos hátrányba kerültünk, és gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés. A második félidőben már a mi részünkről is mutatkoztak labdarúgásra emlékeztető jelek, próbáltunk kozmetikázni az eredményen, amire meg is volt az esély, de ezúttal is elpuskáztuk az összes lehetőségünket. Hétvégén ismét nagyon fontos mérkőzés vár ránk hazai pályán, Kisújszállás ellen.

Szurmai Tibor

Tabella

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.