2016. április 23. XXIV. forduló

Újszász – Jászárokszállás 0-1 (0-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Kóródi Ferenc

Újszász: Nagyistván Ádám – Veréb Viktor, Szarvák Krisztián (Dóra Ákos), dr. Katona Károly, Veréb Dániel, Fodor Gergely (Fekete Tamás), Rédei Csaba (Paplanos Ádám), Rézsó Péter (Gazdag Gyula), Juhász Márk, Sipos Zsolt, Balogh Zsolt

A jó formában lévő, idén még veretlen Jászárokszállás csapatát fogadtuk hétvégén. Csapatunk a legkevesebb gólt rúgta, ellenfelünk pedig a legkevesebbet kapta a bajnokságban, ebből kifolyólag nem számíthattunk gólzáporos mérkőzésre. A várakozásoknak megfelelően nem is született gól az első 45 percben, bár megvolt rá a lehetőség mindkét oldalon. A folytatásban aztán hét percet kellett várni a gólra, amelyet sajnos nem mi szereztünk. Az 52. percben Klavács forgolódott a tizenhatosunk előtt, majd lőtte el a labdát, amely a kapufa segítségével a hálóban kötött ki. Hátrányban nagyobb sebességi fokozatba kapcsoltunk, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, többször is közel álltunk az egyenlítéshez, de ezúttal sem ment a góllövés, így vereséget szenvedtünk. Gólképtelenségünkkel saját magunkat hozzuk nehéz helyzetbe. Már sokadik mérkőzésünk volt, amelyen minimum egy pontot, de akár hármat is szerezhettünk volna, ha értékesítjük ziccereinket. A következő fordulóban, május 1-jén Jászfényszaru otthonában lépünk pályára.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.