2015. november 7. XIII. forduló

Rákóczifalva – Újszász 1-0 (0-0)
Rákóczifalva, 50 néző. vezette: Bodac Tamás

Újszász: Nagyistván Ádám – Veréb Viktor, Szarvák Krisztián, dr. Katona Károly, Veréb Dániel (Simon Ádám), Rédei Csaba (Fekete Tamás), Szurmai Tibor, Gazdag Gyula, Fodor Gergely (Lengyel András), Juhász Márk, Czibak Tibor (Paplanos Ádám)

A múlt heti Tiszaföldvártól elszenvedett vereség után, annak a Rákóczifalvának az otthonában kellett volna javítanunk, ahol az elmúlt időben nem sok babér termett számunkra. Elég alacsony színvonalú volt a mérkőzés, inkább a küzdelem volt jellemző, a kapuk ritkán forogtak veszélyben. Az első félidő legnagyobb lehetősége Czibak nevéhez fűződik, de nagy helyzetben nem találta el a kaput csatárunk. Gólnélküli első játékrész után a folytatásban öt percet kellett várni a gólra, amit sajnos megint nem mi szereztünk. Az 50. percben Hadad H. védők mögé beívelt labdájára Orosz érkezett, és emelt a kapunkba. Ismét hátrányból kellett volna felállnunk, de nem volt könnyű dolgunk a keményen védekező hazaiak ellen. Sajnos az elmúlt mérkőzésekkel ellentétben ezúttal már helyzetünk sem volt annyi. Kis szerencsével a mérkőzés végén mégis kiegyenlíthettünk volna, de egy kapu előtti kavarodás után sem Paplanosnak, sem pedig Simonnak nem sikerült betalálnia, így ismét pont nélkül maradtunk. Hétvégén Fegyverneket fogadjuk hazai pályán.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.