2015. október 11. V. forduló

Újszász U16 – Jánoshida U16 0-3 (0-0)
Újszász, vezette: Mozsár Gergely

Újszász U16: Fehér Bálint (Balogh Mihály) – Berényi Zsolt, Varga Károly, Paplanos Kristóf, Németh Márk (Debrei Tamás), Becskereki László, Nagy Péter, Gergi Róbert, Pomázi Bálint, Kanalas Márió, Paplanos Ákos

Az első félidőben semmi jel nem utalt arra, hogy ezen a mérkőzésen sima vereséget szenvedünk. Helyzeteink voltak, gólt azonban nem tudtunk rúgni. A folytatásban a várva várt rúgott gól helyett a vendégek találtak háromszor is a kapunkba és teljesen szétestünk a mérkőzés végére.

 

Újszász U19 – Jánoshida U19 1-2 (1-0)
Újszász, Vezette: Markóth István

Újszász U19: Szabó Gergő – Szűcs Dénes, Nagy Szabolcs, Nagy Patrik, Kovács Sándor, Pesti Barnabás, Bujdosó István, Kanálos Róbert, Kanalas Renátó, Kenyó Márk, Soltész Dávid (Terék Krisztián)

Góllövő: Soltész Dávid (18. perc)

Kiállítva: Nagy Szabolcs (76. perc)

Félidei vezetésünk után, a mérkőzés utolsó negyedórájában büntetőből egyenlítettek ki a Jánoshidaiak, ráadásul a kezező Nagy Szabolcsot kiállította a játékvezető. A vendégek kihasználták emberelőnyüket és a 87. percben megszerezték a győztes gólt.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.