2015. október 3. VIII. forduló

Újszász – Csépa 0-0
Újszász, 150 néző. vezette: Csányi Tamás

Újszász: Nagyistván Ádám – Veréb Viktor, dr. Katona Károly, Szarvák Krisztián, Veréb Dániel, Rédei Csaba, Szurmai Tibor (Rézsó Péter), Fekete Tamás (Fodor Gergely), Gazdag Gyula (Lengyel András), Juhász Márk, Czibak Tibor (Paplanos Ádám)

A tiszafüredihez hasonló bravúros eredményben bizakodtunk a hétvégén Csépa ellen. A jó játékerőt képviselő vendégek már a mérkőzés elejétől kezdve igazolták, hogy nem véletlenül nyerték meg az eddigi összes mérkőzésüket és vezetik a bajnokságot. Rögtön magukhoz ragadták a kezdeményezést és szinte végig ők irányítottak, de ismét nagyon lelkesen és szervezetten védekeztünk, mindemellett Nagyistván Ádám nagyszerű napot fogott ki a kapuban. A második félidő elején két óriási lehetőségünk volt a gólszerzésre, amiből ha betalálunk, egészen érdekesen alakulhatott volna a találkozó. Gólt nem rúgtunk, viszont a rengeteg helyzetet kidolgozó és kihagyó Csépa sem, így bravúros pontot szereztünk a listavezető ellen, amihez némi szerencsére is szükségünk volt. Hétvégén a második helyen álló Jászárokszállás otthonában lépünk pályára.

Szurmai Tibor

 

Picasa | Google Photos

Fotó: Fehér János

 

Októberi mérkőzéseink:

10.10. Jászárokszállás – Újszász 15:00 óra
10.17. Újszász – Jászfényszaru 14:30 óra
10.24. Kisújszállás – Újszász 14:00 óra
10.31. Újszász – Tiszaföldvár 14:00 óra

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.