2015. augusztus 15. I. forduló

Újszász – Jánoshida 3-2 (2-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Csányi Tamás

Újszász: Nagyistván Ádám - Veréb Viktor, dr. Katona Károly, Ágoston Kristóf (Szarvák Krisztián), Veréb Dániel, Rédei Csaba, Gazdag Gyula, Fekete Tamás, Fodor Gergely (Lengyel András), Juhász Márk, Czibak Tibor

Góllövők: Gazdag Gyula 2 (13. és 16. perc), Czibak Tibor (75. perc)

Óriási hőségben játszottuk le az új szezon első mérkőzését Jánoshida ellen. Természetesen szerettünk volna visszavágni az előző bajnokságban elszenvedett hidai vereségért, és persze nagyon fontos volt a jó szezonkezdés. A vendégek kezdtek valamivel jobban, próbálták magukhoz ragadni a játék irányítását, de kellően fegyelmezetten és zártan játszottunk. Lassan kezdtünk ébredezni, olyannyira, hogy az első negyedórában kétgólos előnyre tettünk szert. Mindkét gólunkat Gazdag Gyula szerezte szép támadások után. Az első félidőben sikerült megtartani megnyugtatónak tűnő előnyünket. Olyannyira megnyugodtunk a szünetben, hogy a folytatásban négy perc alatt kiegyenlítettek a vendégek. Kezdhettünk mindent elölről, sőt félő volt, hogy annyira megzavarodunk, hogy esetleg újabb gólt kapunk. Szerencsére nem így történt, sikerült rendezni a sorokat, és tovább hajtottunk a győzelemért. A 75. percben Czibak Tibor szép találata döntötte el a mérkőzést a mi javunkra, így nagyon fontos három pontot szereztünk a nyitányon, igaz, hogy alaposan megnehezítetve a dolgunkat.

Szurmai Tibor

 

Dr. Katona Károly

 

Gazdag Gyula

 

Juhász Márk

 

Rédei Csaba

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.