2015. május 30. XXIX. Forduló

Újszász – Fegyvernek 5-0 (1-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Kaszala Mihály

Újszász: Szaszkó Csaba - Veréb Viktor, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Fekete Tamás, Lengyel András, Szabó Attila, Gazdag Gyula (Rédei Csaba), Csernus Csaba (Czibak Attila), Juhász Márk, Sipos Zsolt

Góllövők: Sipos Zsolt 3 (31. 63. 69. perc), Csernus Csaba (56. perc), Lengyel András (75. perc)

 

Kilenc mérkőzés óta tartó nyeretlenségi sorozatunkat sikerült megszakítani a hétvégén Fegyvernek ellen. Az elmúlt hetekkel ellentétben most nemcsak helyzetekig jutottunk, hanem gólokat is lőttünk. Ennek ellenére majdnem rosszul indult számunkra a mérkőzés, és csak a szerencsén illetve Szaszkó bravúrján múlt, hogy nem a vendégek szerezték meg a vezetést. A 31. percben aztán fordulat következett be, amikor Sipos ellen szabálytalankodtak a tizenhatoson belül, amiért a játékvezető büntetőt és csupán sárgalapot adott a szabálytalankodó védőnek. A tizenegyest a sértett váltotta gólra. Vezetésünk után kisebb-nagyobb lehetőségek voltak mindkét oldalon, de sikerült megőrizni az egygólos előnyünket a szünetre. A második félidőre úgy mentünk ki, hogy megtartjuk, illetve - lehetőség szerint – növeljük a különbséget, ám arra senki sem számított, hogy gólzáport zúdítunk a fegyvernekiekre. Az 56. percben Csernus kezdte meg a gólgyártást, majd Sipos hat perc alatt két gólt lőtt, ami saját maga 3., csapatunk 4. gólját jelentette. Ezzel még mindig nem volt vége, a 75. percben Lengyel András állította be az 5-0-s végeredményt. Megszületett a várva várt győzelem, végre kijött a lépés csapatunk számára. Az utolsó fordulóban Törökszentmiklóson lépünk pályára, ahol mindenképp győzelemmel szeretnénk zárni a szezont.

 

Ifi: Újszász – Fegyvernek 5-1

Góllövők: Szabó Tamás, Szarvák Krisztián, Nagy Szabolcs, Pesti Barnabás, Szarvák Zsolt

Magabiztos győzelmet aratott utolsó hazai mérkőzésén ifjúsági csapatunk. Mivel a vetélytárs Jánoshida botlott, így biztossá vált a második hely fiataljaink számára.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.