2015. május 2. XXV. Forduló

Újszász – Kunhegyes 2-3 (2-2)
Újszász, 100 néző. vezette: Kaszala Mihály

Újszász: Lengyel Gábor - Veréb Viktor, Szabó Attila, Veréb Dániel, Rédei Csaba, Lengyel András, Juhász Márk, Rézsó Péter, Csernus Csaba, Sipos Zsolt, Gazdag Gyula (Szurmai Tibor)

Góllövők: Lengyel András (20. perc), Juhász Márk (27. perc)

 

Kellemes emlékekkel a hátunk mögött vártuk a Kunhegyes elleni mérkőzést. Az ősszel 7-1-es kiütéses győzelmet arattunk idegenben, most viszont – mivel nem vagyunk túl jó passzban – mindenki kiegyezett volna egy soványka győzelemmel is. Még szinte be sem melegedtek a csapatok, máris meg kellett állítani a játékot egy pályára szaladó kutya miatt, amit némi kergetőzés után sikerült kerítésen kívülre tenni, és így folytatódhatott a mérkőzés. A pár perces kényszerszünet minket zavart meg jobban, ugyanis már a 9. percben hátrányba kerültünk. Egy bal oldali vendégtámadás és beadás után a középen érkező Szabó D. éppen, hogy elért és kapura lőtt „könnyű” labdáját Lengyel Gábor ejtette be. Ismét feladtuk magunknak a leckét, innen kellett felállnunk. Viszonylag gyorsan sikerült is ez, a 20. percben Veréb Dániel beadását Lengyel András fejelte a kunhegyesi kapuba, majd hét perccel később Juhász góljával már nálunk volt az előny. Ekkor úgy érezte mindenki, hogy ezután már meglesz a mérkőzés és akár több góllal is nyerhetünk majd, de a vendégek nem így gondolták, és nem adták fel a küzdelmet. A 30. percben egy gyors támadás után Kocsis talált a kapunkba és egyenlített ki. Gólban gazdag első félidő után a folytatásban kezdhettünk mindent előlről. Sokszor sikerült is beszorítani kapujuk elé a vendégeket, ám támadásaink igen erőtlenek és pontatlanok voltak. Mindemellett az is benne volt a mérkőzésben, hogy a gyors kunhegyesiek egy kontrából meglepnek és gólt szereznek. Vesztünkre így is történt, a 72. percben Tyukodi emelte át a labdát a kimozduló Lengyel Gábor felett, és az előny már a vendégeknél volt. A hátralévő időben kétségbeesetten mentünk előre az egyenlítésért, de támadásaink nem jártak sikerrel, így fájó vereséget szenvedtünk hazai pályán. Hétvégén a hátsó zónából menekülő Kisújszállás otthonában lépünk pályára.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Ifi: Újszász – Kunhegyes 4-0

Góllövők: Szűcs Dénes, Nagy Szabolcs, Pető Tibor, Kenyó Márk

Négy gólt sikerült lőni a nyolc mezőnyjátékossal felálló kunhegyesieknek.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.