2015. április 18. XXIII. forduló

Újszász – Tiszafüred 0-2 (0-1)
Újszász, 80 néző. vezette: Ámán András

Újszász: Lengyel Gábor - Veréb Viktor (Czibak Attila), Szabó Attila, Veréb Dániel, Rédei Csaba, Lengyel András, Fekete Tamás, Rézsó Péter, Sipos Zsolt, Csernus Csaba, Gazdag Gyula

A listavezető Tiszafüred csapatát fogadtuk a hétvégén. A vendégek magabiztosan őrzik elsőségüket, és jelenleg még veretlenek az idei bajnokságban. Nem is mi számítottunk a találkozó esélyesének, de mindenképpen arra törekedtünk, hogy meglepetést okozzunk. Jól és aktívabban is kezdtünk, közel álltunk a vezetés megszerzéséhez, de sajnos hetek óta hadilábon állunk a helyzetek kihasználásával. Nem úgy, mint a vendégek, akik szinte első lehetőségükből megszerezték a vezetést, amikor a 13. percben Bózsó kapásból szép gólt lőtt a kapuba. A vezetés tudatában még nyugodtabban birtokolhatták és járathatták a labdát a vendégek, mi pedig futhattunk az eredmény után. A második félidőben mindent megpróbáltunk az egyenlítés érdekében, lehetőségünk is volt, nem egy, nem kettő, de egyszerűen képtelenek voltunk a kapuba találni. A 63. percben egy gyors baloldali támadás után a középre passzolt labdát Dorcsák helyezte kapunkba, és ezzel szinte eldöntötte a mérkőzést. A hátralévő időben mindkét oldalon voltak még helyzetek, de újabb gól már nem született, így 2-0-s vereséget szenvedtünk. Katasztrofális helyzetkihasználásunknak köszönhetően nem tudtuk megnehezíteni a bajnokság első számú esélyesének a dolgát. Hétvégén Szajolban lépünk pályára, ahol mindenképpen pontot, pontokat kell szereznünk.

 

Képtár | Picasa

 

Ifi: Újszász – Tiszafüred 4-2

Góllövők: Szarvák Krisztián (3), Paplanos Ádám

Ha nem is annyira könnyen, de sikerült begyűjteni három pontot ifjúsági csapatunknak.

Szurmai Tibor

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.