2014. augusztus 30. III. forduló

Jászapáti – Újszász 3-0 (1-0)
Jászapáti, 200 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Lengyel Gábor (Kovács György), Szabó Attila, Szurmai Tibor, Veréb Dániel, Rédei Csaba, Lengyel András, Veréb Viktor, Csernus Csaba, Fekete Tamás (Tímár Martin), Sipos Zsolt, Czibak Tibor

A jó rajt után bizakodva, pontszerzésben bízva utaztunk az NB III-ból visszalépő Jászapáti otthonába. Az első negyedórában jól tartottuk magunkat, bár veszélyt nem jelentettünk a hazaiak kapujára. Szerencsétlenül folytatódott a mérkőzés számunkra, ugyanis már a 16. percben le kellett cserélni a kapusunkat, Lengyel Gábort, sérülés miatt. Ahogy telt az idő úgy vette át a játék irányítását a hazai együttes és a 31. percben meg is szerezték a vezetést Csőke büntetőből szerzett góljával. Ez a találat alaposan megfogott minket, örülhettünk, hogy újabb kapott gól nélkül húztuk ki a félidőt. A második játékrész sokkal gyengébbre sikeredett a mi szempontunkból, a 49. percben már kétgólosra nőtt hátrányunk. Kotula indult el középről és díszkíséretet biztosítva neki, meg sem állt a kapunkig, majd Kovács mellett a hálóba lőtt. Lélekben is kezdtük feladni a mérkőzést, teljesen szétestünk, Kovács bravúrjaira is szükség volt ahhoz, hogy ne legyen csúfos vereség a vége. A 83. percben Benedek állította be a 3-0-s végeredményt. Nem úgy sikerült ez a mérkőzés, ahogyan azt elterveztük, sajnos elég gyorsan megadtuk magunkat, amit ki is használt a rutinos játékosokkal felálló hazai csapat. Hétvégén újra idegenben, Martfűn javíthatunk.

 

Ifi: Jászapáti – Újszász 1-2

Góllövő: Szarvák Krisztián, Farkas Antal

Gyorsan kétgólos előnyre tettünk szert és úgy tűnt sima mérkőzés lesz. Még az első félidőben szépíteni tudtak a hazaiak, majd később kiderült, hogy a végeredmény is ez maradt.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.