2014. június 7. XXX. forduló

Szajol – Újszász 0-1 (0-1)
Szajol, 150 néző. vezette: Szabó József

Újszász: Kovács György – Varga I. Krisztián, Szurmai Tibor, Szabó Attila, Rédei Csaba, Lengyel András, Kerekes Dávid (Tolvaj Szabolcs), Csernus Csaba, Juhász Márk, Sipos Zsolt, Mérész Zoltán (Markót Zoltán)

Góllövő: Mérész Zoltán (39. perc)

Hétvégén Szajol vendégeként léptünk pályára a bajnokság záró fordulójában. Az előző két sikeresen megvívott mérkőzés után hasonlóan jól szerettük volna zárni az idei küzdelemsorozat utolsó mérkőzését. Jól kezdtünk, fegyelmezetten és motiváltan játszottunk, a hazaiak nem igazán tudtak fogást találni rajtunk. A vezetést a 39. percben szereztük meg Mérész góljával, aki Sipos kapusról kipattanó szabadrúgását passzolta a kapuba. A félidő előtt kialakult egy tizenegyes gyanús szituáció a tizenhatosunkon belül, de a hazaiak heves reklamálása ellenére is néma maradt a játékvezető sípja. Jókor jött a szünet, az óriási hőség mellett szükség volt rá, hogy lehűljenek a kedélyek. A folytatásban a vendéglátók magasabb sebességi fokozatba kapcsoltak, teljesen más felfogásban jöttek ki a pályára. Ennek eredményeként több „meleg” helyzet is kialakult a kapunk előtt, de hol Kovács volt a helyén, hol a kapufa segített ki minket, és volt olyan is, hogy a hazaiak játékosa egyszerűen elügyetlenkedte a lehetőséget. A szajoliak nagy helyzetei között kétszer is pontot tehettünk volna a mérkőzés végére, de Sipos és Csernus sem tudott túljárni a hazai kapus eszén. Ezúttal összejött az, ami a szezon több mérkőzésén sem sikerült, 1-0-s vezetésünk után kihúztuk kapott gól nélkül a hátralévő játékidőt, és ha kis szerencsével is, de megszereztük a három pontot. Külön öröm, hogy hosszú ideje tartó szajoli nyeretlenségi sorozatunkat sikerült megtörni ezzel a sikerrel. Ezzel véget ért a bajnokság, amelyet a 9. helyen zártunk.

 

Ifi: Szajol – Újszász 2-3
Góllövők: Molnár András (2), Paplanos Ádám

A bajnokság vége izgalmasra sikeredett, de Szajolban aratott győzelmével megszerezte a második helyet ifjúsági csapatunk. Gratulálunk nekik!

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.