2014. május 11. XXVII. forduló

Újszász – Kisújszállás 1-1 (1-0)
Újszász, 100 néző. vezette: Kálé Elemér

Újszász: Kovács György - Farkas Gábor, Szurmai Tibor, Szabó Attila, Lengyel András, Rédei Csaba, Juhász Márk, Csernus Csaba (Kerekes Dávid), Fekete Tamás (Mérész Zoltán), Sipos Zsolt, Czibak Tibor

 

Képtár | Picasa

 

Góllövő: Czibak Tibor (38. perc)

A múlt heti kiütéses győzelmünk után hazai pályán szerettük volna folytatni a gólgyártást Kisújszállás ellen. Rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, több veszélyes támadásunk és lövésünk is volt. A vezetést az első félidő vége előtt sikerült megszerezni Czibak révén, aki Sipos fejjel megcsúsztatott labdájára csapott le és lőtte el azt a hosszú sarokba. 1-0-s félidei vezetésünk után a folytatásban már a vendégek is veszélyesebbek voltak, de a mi játékunkban is benne volt az újabb gól lehetősége. A 80. percben a kisújszállásiak nagyobb nyomása góllá érett. Németh jobb oldalról beadott labdáját Czicze fejelte a kapunkba. 1-1 után is annyira nyílt sisakos maradt a mérkőzés, hogy a hátralévő tíz percben bármelyik csapat a maga javára fordíthatta volna az eredményt. Mivel újabb gólt már nem sikerült szerezni egyik félnek sem, így igazságosnak mondható döntetlen született egy hajtós, kemény összecsapáson. Hétvégén nehéz feladat vár ránk. A szinte már bajnok Jászberény otthonában lépünk pályára.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Ifi: Újszász – Kisújszállás 0-1

Nem várt vereséget szenvedett ifjúsági csapatunk a jászberényi rangadó előtt.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.