2014. április 19. XXIII. forduló

Rákóczifalva – Újszász 2-1 (1-0)
Rákóczifalva, 150 néző. vezette: Bodac Tamás

Újszász: Kovács György - Farkas Gábor, Szurmai Tibor, Szabó Attila, Varga I. Krisztián, Lengyel András, Juhász Márk, Csernus Csaba (Markót Zoltán), Rédei Csaba (Kerekes Dávid), Sipos Zsolt, Czibak Tibor

Góllövő: Sipos Zsolt (48. perc)

A Karcag elleni bravúros győzelem után hétvégén Rákóczifalvára látogattunk. Bíztunk a jó folytatásban, mindenki győzelmet várt a csapattól. Jól is kezdtük a mérkőzést, hátul stabilak voltunk, elől pedig veszélyesen játszottunk, benne volt a gól játékunkban. Két büntető gyanús szituáció is volt a mi javunkra, amelyből legalább egyet illett volna befújni, de mind a két esetnél néma maradt a játékvezető sípja. Már majdnem véget ért az első félidő, amikor a hazaiak megszerezték a vezetést. A 44. percben Boda beívelését Ruskó fejelte vissza az ötösre, az érkező Kiss pedig a kapuba fejelt. Amennyire az utolsó pillanatban szerezték meg a vezetést az első félidőben a hazaiak, szinte olyan gyorsan sikerült az egyenlítés nekünk a folytatásban. A 48. percben mintaszerű támadás után Czibak passzolt középre az érkező Sipos pedig a kapuba gurított. A gólunk inkább a rákóczifalvaiakat hozta fel. Érthetetlen módon csapkodóvá vált játékunk, és rendre rossz megoldásokat választottunk. A 70. percben „a semmiből” rúgtak újabb gólt a hazaiak, és már megint náluk volt az előny. A hátralévő időben hiába mentünk előre és próbálkoztunk egyenlíteni, támadásaink meddőnek bizonyultak. A vendéglátók kis túlzással két lehetőségből két gólt rúgtak, mi pedig hadilábon álltunk a befejezéssel, így csalódást keltő 2-1-es vereséget szenvedtünk. Hétvégén Jánoshida csapatát fogadjuk hazai pályán.

 

A felnőtt csapat a Rákóczifalva - Újszász U-21 mérkőzés közben...

Fotó: Farkas István

 

Ifi: Rákóczifalva – Újszász 3-3
Góllövők: Kenyó Márk (2), Molnár András

0-2-es félidő után úgy tűnt, sima mérkőzés lesz számunkra, de a hazaiak nem adták fel, és kétszer is egyenlíteni tudtak.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.