2014. április 5. XXI. forduló

Újszász – Túrkeve 1-5 (0-1)
Újszász, 150 néző. vezette: Kálé Elemér

Újszász: Kovács György - Farkas Gábor, Szurmai Tibor, Szabó Attila, Varga I. Krisztián, Lengyel András, Fekete Tamás (Kerekes Dávid), Csernus Csaba, Juhász Márk, Sipos Zsolt, Czibak Tibor (Markót Zoltán)

Góllövő: Sipos Zsolt (61. perc)

Kiállítva: Szabó Attila (83. perc)

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Már az előjelek sem a legkedvezőbbek voltak hétvégi mérkőzésünk előtt, ugyanis hét közben többen is kihagytak edzéseket különböző okok miatt. Mivel Túrkeve is a hátsó régióban tanyázik, ezért fontos lett volna begyűjtenünk a három pontot. A mérkőzés elejétől kezdve érezhető volt, hogy a vendégek frissebben mozognak és sokkal motiváltabbak. A 18. percben kerültünk hátrányba, amikor egy szöglet után Tóth bólintott a kapunkba. Hasonló szituáció után egyenlítettünk ki a második félidő 61. percében. Csernus szögletét Sipos fejelte a vendégek kapujába. Nem sokáig örülhettünk azonban, két perccel később egy bal oldali támadás után Bodó érkezett középen és szerezte meg csapata második gólját. Újból fel kellett volna „kapaszkodnunk”, de ez nem jött össze, sőt a 84. perctől kezdve igazi rémálom következett. A játékvezető tizenegyest ítélt, majd kiállította a hevesen reklamáló Szabót, Varga pedig ezek után magabiztosan értékesítette a büntetőt. 1-3 után elszálltak reményeink, teljesen feladtuk a küzdelmet, és tulajdonképpen két perc alatt két gólt „adtunk” az ellenfélnek, így a végére csúfos, 5-1-es vereséget szenvedtünk. Nincs ekkora különbség a két csapat között, 1-1-es állásnál a gyorsan bekapott gól fordulópontot jelentett, de ettől függetlenül nagyon rossz napot fogtunk ki. Viszont az elszomorító, hogy akaratban és küzdeni tudásban nem tudtunk felnőni ellenfelünkhöz. A következő mérkőzésen nagyon nehéz feladat vár ránk, ugyanis a bajnokesélyes Karcag csapatát fogadjuk.

 

Ifi: Újszász – Túrkeve 2-0
Góllövők: Rédei Csaba és Szarvák Krisztián

Újabb győzelmével továbbra is tartja második helyét ifjúsági csapatunk.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.