2013. november 30. XVI. forduló

Újszász – Csépa 2-2 (1-1)
Újszász, 100 néző. vezette: Ágotai Tamás

Újszász: Kovács György - Mozsár József, Szurmai Tibor, Varga I. Krisztián, - Lengyel András, Rédei Csaba, - Juhász Márk (Földi Gergő), Sipos Zsolt, Csernus Csaba (Fajkó Richárd), - Markót Zoltán (Fekete Tamás), Balogh Zsolt

Góllövők: Sipos Zsolt (45. perc), Lengyel András (67. perc)

Bár az őszi szezon hivatalosan véget ért a múlt héten, a tavaszra pedig még várnunk kell, mégis pályára léptek a csapatok a jövő évről előrehozott első fordulóban. Ellenfelünk Csépa együttese volt, akik ellen az odavágón 3-3-as döntetlent értünk el. A két csapat hasonló cipőben jár, azaz szereplése messze elmarad a várakozástól. Viszonylag korán, már a 9. percben hátrányba kerültünk, amikor Gódor vette be a kapunkat. A vendégek vezető gólja után Gusztafik tovább növelhette volna előnyüket, de közeli fejesét Kovács hárítani tudta. A továbbiakban is a küzdelem volt a jellemző, játékban nem sziporkázott egyik csapat sem. A lehető legjobbkor, a félidő utolsó percében egyenlítettünk. Egy kezezés miatt megítélt büntetőt Sipos értékesített. A második félidőt aktívabban kezdtük, a csépaiak mintha az öltözőben maradtak volna. Meg is lett az eredménye, a 67. percben Sipos beadása után Lengyel bólintott a kapuba, és az előny már nálunk volt. Sajnos, most sem sikerült kihúzni a hátralévő időt kapott gól nélkül. A 78. percben egy csépai kontratámadás után Sárkány higgadt megoldást választva passzolt a kapunkba és egyenlített ki. A hátralévő tíz percben a focival kapcsolatos, említésre méltó esemény nem nagyon történt. Helyette egy tömegjelenet, ami után Baloghot és két vendégjátékost kiállított a játékvezető. Idén ez már a hatodik döntetlenünk volt, így 12 ponttal a 14. helyről várhatjuk a tavaszi folytatást, amely remélhetőleg jobb és sikeresebb lesz, mint az őszi volt.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Ifi: Újszász – Csépa 19-0
Góllövők: Molnár András (6), Pető Dániel (4), Farkas Antal (3), Fodor Gergely, Ágoston Kristóf, Tóth Viktor, Pető Tibor, Varga Martin, Vasas Ádám

Az év utolsó mérkőzésén gólfesztivált rendezett ifjúsági csapatunk a szerény képességű, tíz emberrel felálló vendégek ellen.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.