2013. november 9. XIII. forduló

Törökszentmiklós – Újszász 1-0 (0-0)
Törökszentmiklós, 300 néző. vezette: Kőrösi János

Újszász: Szaszkó Csaba - Ágoston Kristóf (Markót Zoltán), Szurmai Tibor, Rédei Csaba, Varga I. Krisztián, - Földi Gergő (Varga II. Krisztián), Juhász Márk, - Fekete Tamás (Fajkó Richárd), Csernus Csaba, Balogh Zsolt, - Sipos Zsolt

A Jászberény ellen elszenvedett csúfos hazai vereség után Törökszentmiklósra látogattunk. A két csapat formája alapján ennek a mérkőzésnek sem mi voltunk az esélyesei. Az első félidőt a hazai csapat szinte végigtámadta, sokszor beszorultunk a kapunk elé. Ennek ellenére sikerült kapott gól nélkül megúszni az első 45 percet. Hozzá kell tenni, hogy ebben nagy szerepe volt a parádésan védő Szaszkónak, aki még egy büntetőt is hárított. A folytatásban hasonlóan nagy erőket mozgósítva támadtak a törökszentmiklósiak, de ekkor már benne volt a mérkőzésben az is, hogy esetleg mi találunk egy gólt. A legközelebb ehhez Varga II. Krisztián állt, akinek egy kapusról kipattanó labdát kellett volna a kapuba passzolni, de az utolsó pillanatban megelőzték, és menteni tudtak. A 83. percben Rupa jó ütemben húzta el a labdát két emberünk mellett, majd nem annyira jó ütemben rúgta el azt, ami így is utat talált magának a kapuba. A hazaiak vezető gólja után kis szerencsével kiegyenlíthettünk volna, de Varga II. 25 méterről leadott lövését Hagyó óriási bravúrral, ujjheggyel tolta a kapu fölé. Gólt ismét nem sikerült lőni, így pedig nagyon nehéz pontot, pontokat szerezni. Hétvégén ismét idegenben lépünk pályára, Fegyvernekre látogatunk.

 

Ifi: Törökszentmiklós – Újszász 1-0

Több mint 60 percet emberelőnyben játszva szenvedett vereséget a kedvtelen, gyenge napot kifogó ifjúsági csapatunk.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.