2013. november 2. XII. forduló

Újszász – Jászberény 1-5 (0-4)
Újszász, 100 néző. vezette: Mozsár Gergely

Újszász: Szaszkó Csaba - Ágoston Kristóf, Mérész Zoltán (Varga II. Krisztián), Rédei Csaba, Varga I. Krisztián, - Fekete Tamás (Szabó Gábor), Sipos Zsolt, Csernus Csaba, Juhász Márk, Markót Zoltán (Földi Gergő), Balogh Zsolt (Fajkó Richárd)

Góllövő: Földi Gergő (77. perc)

A nagy terveket szövögető és egyértelműen a feljutásra pályázó Jászberény csapatát fogadtuk a hétvégén. A hetek óta tartó elképzelés nélküli játék és gólképtelenség után csodaszámba tartozott volna számunkra már a pontszerzés is. Aktívabban kezdtük a mérkőzést, a vendégek eleinte csak ismerkedtek a számukra szokatlan játéktérrel. A 16. percben szerezték meg a vezetést Velkei révén, aki kihasználva a nagy szelet, érintés nélkül szögletből csavart a kapunkba. Szinte még tartott a gólöröme a vendégeknek, amikor egy perccel később Németh Gyula vette be a kapunkat. Ez a találat nagyon belelkesítette a berényiek rutinos gólzsákját, aki a 25. és a 32. percben nagy gólokat rúgva szinte eldöntötte a mérkőzést. A folytatásban nem lehetett más célunk, csakis az, hogy megakadályozzuk a még csúfosabb vereséget, esetleg lefaragjunk hátrányunkból. Ennek ellenére a 61. percben Gulyás lőtt a kapunkba és így már öt gól volt a különbség. A 77. percben Földi érkezett középen és passzolt a hálóba, ezzel legalább a becsületgólunk összejött. Sajnos támadó játékunk fordulók óta értékelhetetlen, hátul pedig igen gólképesek vagyunk, így nem is várhatunk jobb eredményt, míg nem történik jelentős változás e téren. A hétvégén Törökszentmiklósra látogatunk.

 

Ifi: Újszász – Jászberény 1-2
Góllövő: Farkas Antal

Elvesztette hosszú ideje tartó veretlenségét ifjúsági csapatunk. A jó iramú, parázs hangulatú mérkőzésen a vendégek szerezték meg a vezetést. A szünet után azonban egyenlíteni tudtunk. A végén egy elkerülhető szabadrúgásgólt kaptunk, ami után hiába mentünk előre és próbálkoztunk, nem tudtuk megakadályozni a vereséget.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.