2013. október 26. XI. forduló

Kisújszállás – Újszász 3-0 (0-0)
Kisújszállás, 200 néző. vezette: Török Zoltán

Újszász: Kovács György (Tóth Viktor) - Ágoston Kristóf, Szurmai Tibor, Rédei Csaba, Varga I. Krisztián, - Fekete Tamás (Földi Gergő), Juhász Márk, Csernus Csaba, Sipos Zsolt, Balogh Zsolt (Fajkó Richárd), Markót Zoltán (Varga II. Krisztián)

A kupából már jól ismert kisújszállási csapat otthonába látogattunk a 11. fordulóban. A bajnokság élmezőnyéhez tartozó hazaiak ellen nem számíthattunk könnyű mérkőzésre, de bíztunk benne, hogy fegyelmezett, harcos játékkal „pontosan” tudunk távozni vendéglátóinktól. Az I. félidőben részben sikerült megvalósítani azt, amit elterveztünk, bár veszélyt alig-alig jelentettünk a kisújiak kapujára. A hazaiak fölényben játszottak, de ezt nem tudták gólra váltani, még úgy sem, hogy tizenegyesből is próbálkozhattak, de Kovács hárítani tudott. A II. félidőben is nagy nyomás alatt játszottunk. Az 59. percben egy baloldalról beívelt labda pattant le a tizenhatosunkon belül és az egymást meg nem értő Kovács és Varga közül a nevető harmadik, Farkas passzolta a kapuba és szerezte meg a kisújiak vezető gólját. Teljesen leblokkoltunk és két perccel később Kui vette be kapunkat, ezzel már kétgólos volt hátrányunk. Továbbra is csak kerestük önmagunkat, de nemhogy gólt nem tudtunk szerezni, de nagyon helyzetig sem jutottunk. A 69. percben röviden szabadítottunk fel, ami után Farkas emelte vissza magasan a labdát. A menteni igyekvő Kovács nem látta a lehulló játékszert, ami a gólvonalon lepattant, majd a kapunkban kötött ki. Gyakorlatilag tíz perc alatt eldőlt a mérkőzés. Vereségünk mellett rossz hír, hogy sérülés miatt valószínűleg ősszel már nem léphet pályára kapusunk. A mérkőzés talán egyetlen pozitívuma, hogy súlyos lábtöréséből felépülve, hosszú idő után, mindenki nagy örömére pályára lépett Varga II. Krisztián.

 

Ifi: Kisújszállás – Újszász 2-4
Góllövők: Molnár András (2), Farkas Antal, Szarvák Krisztián

Taktikusan, jól játszva megérdemelten nyerte meg a rangadót ifjúsági csapatunk.

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.