2013. október 19. X. forduló

Újszász – Cibakháza 3-1 (1-1)
Újszász, 150 néző. vezette: Mozsár Gergely

Újszász: Kovács György - Ágoston Kristóf, Mérész Zoltán (Szabó Gábor), Szurmai Tibor, Varga I. Krisztián, - Fekete Tamás (Markót Zoltán), Rédei Csaba, Csernus Csaba, Juhász Márk, - Sipos Zsolt, Balogh Zsolt (Fajkó Richárd)

Góllövők: Sipos Zsolt (2) (16. és 66. perc), Rédei Csaba (70. perc)

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Legutóbb a 4. fordulóban Martfűn sikerült nyernünk (ez idáig egyetlen győzelmünk), azóta nem sok babér termett számunkra. Csupán egy pontokat szereztünk, annak ellenére, hogy több mérkőzésen is nekünk állt a zászló. Hétvégén az újonc cibakházi együttes volt az ellenfelünk. A hazai pályán elképzelhetetlen volt más eredmény, csakis a győzelem. Már a mérkőzés elejétől kezdve letámadtuk ellenfelünket és a 16. percben Sípos szerencsés góljával megszereztük a vezetést. A továbbiakban nem igazán brillíroztunk, olyannyira nem, hogy a 44. percben ismét egy óvodás gólt kapva Hegedűs révén kiegyenlítettek a vendégek. A II. félidőben tovább próbálkoztunk, de csak a 66. percben sikerült megtörni ellenfelünket. Ekkor Sípos szabadrúgásból talált a kapuba. Négy perccel később egy kipattanó labdát Rédei passzolt a hálóba, így előnyünk már kétgólosra nőtt. A következő lehetőség Fajkó előtt adódott, aki nagy helyzetben a kapu mellé lőtt. Több gól már nem született, ennek ellenére magabiztosnak tűnő győzelmet arattunk, bár a játékkal még mindig nem lehetünk elégedettek. Hétvégén Kisújszállásra utazunk, ahol szeretnénk visszavágni a kupában elszenvedett vereségért.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Ifi: Újszász – Cibakháza 3-0
Góllövők: Pető Dániel, Paplanos Ádám, Gulyás Zsolt

Nehezen indult be a gépezet, de a végére sima háromgólos győzelmet arattunk. Tizennyolc forduló óta veretlen a csapatunk. A hétvégén, Kisújszálláson rangadó vár fiataljainkra.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.