2013. október 5. VIII. forduló

Újszász – Rákóczifalva 0-1 (0-0)
Újszász, 200 néző. vezette: Kálé Elemér

Újszász: Kovács György - Ágoston Kristóf (Rédei Csaba), Mérész Zoltán, Szurmai Tibor, Varga I. Krisztián, - Fekete Tamás (Szabó Attila), Lengyel András, Sipos Zsolt, Csernus Csaba, - Balogh Zsolt, Juhász Márk

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Befejeződött az öltözők felújítása, így hét idegenben lejátszott bajnoki mérkőzés után végre hazai pályán fogadtuk a még nyeretlen újonc, Rákóczifalva együttesét. Mivel a főpálya füvesítés alatt áll, így kénytelenek vagyunk a salakos „B” pályán lejátszani mérkőzéseinket. Nem is várhatott senki szép és folyamatos játékot a hepehupás, fűcsomós játéktéren. Rengeteg volt a pontatlanság, szinte egymás hibáiból éltek a csapatok. Az első félidőben Fekete és Sipos állt legközelebb a gólszerzéshez, de előbbi érthetetlenül visszafelé cselezett, amikor a kapussal állt szemben, utóbbi lövése pedig centikkel kerülte el a kaput. Felejthető első félidő után a folytatásban sem változott sokat a játék képe. A 74. percben a vendégek rutinos támadója, Ruskó lépett ki lesgyanús szituációban – amit továbbengedett a játékvezető – majd higgadtan passzolta el a labdát Kovács mellett. Vezető góljuk után magabiztosabbá váltak a rákóczifalvaiak, mi pedig hiába mentünk előre nem jött össze az egyenlítés. Hidegzuhanyként ért mindenkit a váratlan hazai vereség. Az utóbbi hetek játékát meg sem közelítve szinte értékelhetetlen produkciót nyújtott a csapat. Hétvégén Jánoshidára látogatunk, ahol jelentős formajavulásra lesz szükség, ha pontot, pontokat akarunk szerezni.

 

Ifi: Újszász – Rákóczifalva 3-1
Góllövők: Molnár András, Pető Dániel, Mozsár József

Meglepetésre az első félidőben még vezetett a rákóczifalvai csapat, ám az utolsó 15 percben három gólt is rúgva sikerült megfordítani a mérkőzést.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.