2013. május 18. XXVII. forduló

Újszász – Fegyvernek 3-0 (1-0)
Újszász, 200 néző. vezette: Pikó Attila

Újszász: Kovács György - Farkas Gábor, Rézsó Tamás (Földi Gergő), Szabó Attila, Tímár Martin, - Lengyel András, - Fekete Tamás (Rédei Csaba), Sipos Zsolt, Juhász Márk, - Konka Csaba, Mérész Zoltán (Ágoston Kristóf)

Góllövők: Sipos Zsolt (6. és 61. perc), Konka Csaba (83. perc)

A bajnokság félidejében első helyen forduló Fegyvernek csapatát fogadtuk a hétvégén. Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, már a 6. percben megszereztük a vezetést. Fekete jobb oldalról beadott labdájába egy fegyverneki védő ért bele szerencsétlenül, és saját kezére pattant a labda. A játékvezető habozás nélkül befújta a büntetőt, amit Sipos váltott gólra. Vezető gólunk után nem igazán kaptunk szárnyakra, sőt a vendégek könnyen kiegyenlíthettek volna. Szerencsére az utolsó pillanatban mindig tudott menteni valaki, vagy éppen a fegyvernekiek választottak rossz megoldást. A szünet után próbáltunk minél előbb újabb gólt szerezni. A 61. percben Sipost rántották le a tizenhatoson belül, amiért ismét tizenegyest kaptunk. Középpályásunk ezúttal sem hibázott, és biztos lábbal értékesítette a büntetőt. Második bekapott góljuk után sem adták fel a vendégek. Próbálkoztak tovább, gólt viszont újra mi szereztünk, ezúttal akcióból. A 83. percben Konka kapott jó labdát a jobb oldalról, amit mellel maga elé vett, majd jobbal a kapuba rúgott. Mezőnyben nem volt nagy különbség a két csapat között, mi viszont rúgtunk három gólt, így a végére sima győzelmet arattunk. Hétvégén Szajolban lépünk pályára.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Ifi: Újszász – Fegyvernek 4-2

Góllövők: Nagy Gábor, Molnár András, Paplanos Ádám, Vasas Ádám

Kétszer is vezettünk, de mindkétszer egyenlítettek a fegyvernekiek. Az utolsó tíz percben sikerült két gólt rúgnunk, így biztossá vált a győzelmünk.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.