2013. május 8. XVIII. Forduló

Csépa – Újszász 0-4 (0-2)
Csépa, 100 néző. vezette: Fekete Tibor

Újszász: Kovács György - Ágoston Kristóf (Mérész Zoltán), Rézsó Tamás, Lengyel András, Tímár Martin, - Szabó Attila, Rédei Csaba - Fekete Tamás (Földi Gergő), Sipos Zsolt, Juhász Márk, - Konka Csaba

Góllövők: Juhász Márk (7. perc), Fekete Tamás (32. és 47. perc), Sipos Zsolt (57. perc)

A dobogóra pályázó Csépa otthonában léptünk pályára május 8-án szerdán. Az elmúlt hetek eredményei alapján bíztunk benne, hogy ponttal, esetleg pontokkal tudunk majd hazatérni. A kisújszállási mérkőzéshez hasonlóan most is korán, már a 7. percben vezetést szereztünk. Sipos szögletét Konka fejelte kapura, de gólba tartó fejese Rédeiről lepattant, az érkező Juhász pedig a hálóba lőtt. Vezető gólunk után nem sokkal a hazaiak majdnem kiegyenlítettek. Oberna maradt üresen a kapunk előtt, de fejesét Kovács nagy bravúrral védte. Újra a mi perceink következtek. Sipos rövidre belőtt szögletébe Juhász pöccintett bele, és a labda védhetetlenül vágódott a kapuba. A játékvezető érthetetlen módon érvénytelenítette a találatot, igaz a 22 játékos közül senki sem tudta, hogy miért szólt a síp. A 32. percben formás jobboldali támadás után Rédei kanyarintotta a labdát középre, az érkező Fekete pedig a léc alá fejelt. Kétgólos előnnyel térhettünk pihenőre. A folytatásban sem ültünk le, a 47. percben újabb gólt szereztünk. Fekete viharzott el a bal oldalon, majd húzott , és lövésre szánta el magát. Jól eltalált labdája a csépai kapu jobb oldalában kötött ki. Zsebünkben érezhettük a győzelmet, de ezzel még mindig nem volt vége. Az 57. percben Sipos szabadrúgásból lepókhálózta a jobb felső sarkot. Négygólos győzelmet arattunk, amely valószínűleg mindenki számára meglepetés. Nagy önbizalommal, ötletesen és jól játszott a csapat. Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk az enerváltan játszó és gyenge napot kifogó hazaiak ellen.

 

Ifi: Csépa – Újszász 2-5

Góllövők: Molnár András (3), Pető Tibor, Kenyó Márk.

Kötelező győzelmet aratott ifjúsági csapatunk, bár a mérkőzés vége előtt följöttek a hazaiak 3-2-re, de az utolsó 10 percben sikerült még két gólt berámolni.

Szurmai Tibor

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.