Szokatlan sporthír lesz a következő a kedves olvasóknak, ugyanis a futballon, lábtollazáson és futáson kívül más sporthírrel sajnos nem találkozunk az Újszászi Híradóban. Ezt a monotonitást kívánom megtörni alábbi cikkemmel.

2012. április 28-án rendezték meg Gyomaendrődön az I. Fekve nyomó Kupát. A versenyen szép számmal voltak résztvevők, a 25 éves legfiatalabbtól a 47 éves jómagamig. Újszászról én indultam a 45-50 évesek kategóriájában, férfi Master II. kategória. Végeredményben a 175 kg-mal sikerült magamévá tudnom az I. helyezést, továbbá különdíjazásként „Abszolút” kategóriában II. helyezést értem el.

Ezen legutóbbi versenyemmel – illetve sok más korábbival – szeretnék tisztelegni a sportágnak, továbbá mindazoknak, akik megismertették velem e sport szépségeit, és segítettek előrelépni. Külön köszönettel tartozom Vágó Pali barátomnak, aki 30 éve megszerettette velem ezt a kemény és sok kitartást igénylő sportot, és 1982-ben elkísért első versenyemre, Mezőkeresztesre.

Jakus István

 

A súly alatt

 

A kép jobb szélén Jakus István

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.