Az Újszászi Önvédelmi Sport Egyesület 2014. június 25-28-a között rendezte meg nyári edzőtáborát, melyre vendégül érkezett a Magyar Thai-Box Szövetségének elnöke, Sihan Heckenberger Iván V. danos mester is.

A tábor körülményeiről Péter Tamás SE. elnöke nyilatkozott.

Az edzőtábor egy versenyszakaszt zárt az egyesület életében, melyen lehetőség nyílt a már említett nagy mestertől újabb technikákat elsajátítani. A tábor keretein belül napi két alkalommal volt kétórás tréning. Az első napon került megrendezésre egy úgynevezett éjszakai buli-futás, melyet éjfélkor kezdtünk, és 4.5 kilométert tettünk meg a város körül. A tréning nyílt rendezésű volt, tehát azon külsős személyek is részt vettek. Mintegy ötven fő teljesítette a távot.

Ezt követően kezdődtek a tréningek, melynek az is volt a sajátossága, hogy minden edzést más-más tréner tartott, felépítve a küzdő stratégiákat.

Szombaton, a záró napon egy küzdőmaratont rendeztünk, melyre különböző harcosok érkeztek Szolnokról és Pécsről.

A tábor befejeztével nyári pihenését tölti a klub, majd a tréningek augusztus 21-én kezdődnek, alapozással készülve az októberi küzdő gálákra.

Péter Tamás th.

 

A küzdőmaraton résztvevői

 

Újszász 2020©

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.