Sec-Wolf Utánpótlás Low-Kick-Light Országos Bajnokság néven rendezte meg első versenyét 2015. április 4-én a Városi Sportcsarnokban az Újszászi Önvédelmi Sport Egyesület.

 

Képtár | Picasa

Fotó: Fehér János

 

A bajnokság megrendezésére az egyesület az Orientál Szövetségtől kapta meg a rendezés jogát, amelyen az országból kilenc csapat 65 diák versenyzője indult, különböző korcsoportokban.

A verseny megnyitóján különböző küzdősport bemutatókat, Thai-Chi bemutatót láthattak a vendégek, illetve elismerések kerültek átadásra, mely során ifj. Kecskés László, az Újszászi Önvédelmi SE alelnöke vehette át a munkásságáért járó díjat. Ezen kívül egyéb díjak kerültek átadásra.

A versenyzők bevonulását követően megkezdődtek a selejtező mérkőzések, amelyeket két tatamin láthattunk.

A selejtező mérkőzéseket követően technikai felkészülést kaptak a versenyzők és a bírák. Ezt követően kezdődtek egy páston a döntő mérkőzések. A döntők előtt egy K1 gála mérkőzést láthattunk, melyen 3x2 percben mérkőztek meg egymással Major László (Újszász SZVC) és Tóth Károly Karimo (TVSE). A küzdelmük látványos, tanulságos mérkőzés volt az újszászi versenyző számára. Köszönjük, hogy az ötszörös magyar K1 bajnok elfogadta a meghívásunkat, és küzdött a tanítványunkkal.

A döntő mérkőzések is nagyon jól alakultak, több újszászi versenyző is döntőbe került, de sajnos nem mindenki aratott babérokat. Nagyon erős mezőny jött össze, ami persze nem baj, mert erősebb ellenféltől tanulunk, illetve tapasztaljuk, hogy hol járunk a felkészülésben, min kell javítanunk, miben kell erősödnünk.

Eredményeink:

I. helyezés:
Konka Tamás
Nagy Rebeka Hanna

II. helyezés:
Fejes Botond
Júrás Maximillián
Hommer Csilla
Hommer Gergő
Fülöp Áldáska

III. helyezés:
Hugyi János
Borsos Barbara
Vasas Máté

Gála mérkőzések:
ifj. Péter Tamás és Breszkó Sándor (Kick-Boksz)
Major László és Tóth Károly Karimo (K1)

Köszönjük az Újszász Városi Önkormányzat, a Városi Sportcsarnok, a Sec-Wolf Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft, Somos Árpád és családja, a Tip-Top. Vegyeskereskedés a támogatását, segítségét.

Szeretném megköszönni a segítséget mindazoknak, akik valamilyen formában segédkeztek a rendezvényen, segítségükkel, munkájukkal hozzájárultak, hogy ilyen színvonalas rendezvényt tudtunk elhozni Újszászra. Remélem, hogy lesz folytatás, és az utánpótlást még magasabb színvonalra tudjuk emelni.

 

Edzések helye: Rózsa Imre Gimnázium
Edzések ideje: gyerek edzés Hétfő, Csütörtök: 17:00-18:00.
felnőtt edzés Hétfő: 15:30-17:00, Csütörtök: 17:00-19:00.

 

Mindenkit várunk!

Péter Tamás
elnök

 

Újszász 2016©