Nyomtatás
Kategória: Egyéni sportok
Találat: 1079

NB-II Újszász Röszke 10-2
Szentes Újszász 3,5-8,5

Az NB-II második fordulójában az első forduló súlyos veresége miatt mindenképpen javítani kellett együttesünknek. A mezőny leggyengébb csapatát, Röszkét fogadtuk. Sajnos, éltáblásunk Muhari hétvégi tanulmányai miatt nem tudta vállalni a játékot, ezért ismét tartalékosan ültünk az asztalhoz. Ennek ellenére már a megnyitás után több játszmában jobban álltunk, és sorozatban arattuk a győzelmeket. Sajnos, ifjúsági játékosunk, Nyers döntetlen színezetű állásban vesztőt húzott. Ennek ellenére magabiztos, nagy arányú győzelmet értünk el.

Győzött: Czeglédi, Takács, Molnár, Varga, Gulyás, Merena, Kovács, Pásztor A., Inges
Döntetlenezett: Simonyi, Szíjártó
Vesztett: Nyers

 

 

A harmadik fordulóban a nagy múltú Szentes együtteséhez látogattunk, amely gyenge középcsapatnak számít, ezért csak a győzelem volt az elfogadható eredmény. A házigazdák kemény ellenállást tanúsítottak, és több játszmában döntetlen született. A végjátékban kijött a nagyobb tudás, és végül sima győzelmet arattunk.

Győzött: Takács, Szíjártó, Molnár, Pásztor A., Muhari G.
Döntetlenezett: Simonyi, Czeglédi, Merena, Inges, Peredi
Vesztett: Varga

A két nagy arányú győzelemmel felzárkóztunk az élmezőnyhöz, és remélhetőleg ott is tudunk maradni.

 

A bajnokság állása a 3. forduló után:

1 Orosháza, Karcag 23 pont, 3. Újszász 22,5 pont, 4. Maróczy II (Szeged), Békés 21,5 pont, 6. Gyula 18 pont, 7. TÁKISZ SE (Kecskemét) 16,5 pont, 8. Makó II 16 pont, 9. Tóth László SE II (Kecskemét) 15 pont, 10. Kiskunfélegyháza 14 pont, 11. Szentes 13 pont, 12. Röszke 12 pont.

Sakkszakosztályunk november havi programja:

NB-II 4. forduló: november 08. 11 óra Újszász – Orosháza
NB-II 5. forduló: november 29. 11 óra Maróczy SE-II (Szeged) – Újszász

 

Gulyás Zoltán, csapatunk meghatározó játékosa

 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi nyilatkozatunkat honlapunkon elolvashatja.